Eredienst
Iedere zondagmorgen is er de eredienst. Een gelegenheid om eenparig Hem te ontmoeten in gebed, zang en woord. Elk eerste zondag van de maand wordt dit gevierd met het Heilig Avondmaal. Tijdens de dienst worden baby's/kinderen van 0 - 4 jaar in de crèche verzorgd. Voor de kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar zijn er kindergroepen aanwezig. Tieners van 12 jaar t/m 16 jaar mogen onder het Woord van de eredienst een eigen 'tiener'dienst bijwonen onder leiding van de tienerleiders.

 

Gebedsdienst
Iedere vrijdagavond wordt er per thema de gelegenheid gegeven om te bidden en strijden voor persoonlijke en algemene gebedspunten. Op deze avonden wordt er tevens regelmatig een overdenking gedeeld onder de aanwezigen.

 

Tieners
Elke zondag worden er tienerbijeenkomsten georganiseerd(12 - 16 jaar). Afwisselend wordt een krachtig Woord gedeeld en is er plaats voor verdieping en fellowship speciaal gericht op deze doelgroep.

 

Jeugd
De jeugddiensten worden via Facebook doorgegeven aan de jongeren.

 

Connectgroepen
In huisgroepen komen broeders en zusters bij elkaar en is er buiten de kerkdiensten gelegenheid om de saamhorigheid van de gemeente te ervaren. Op dit moment zijn er zes actieve Connectgroepen waar u terecht kunt: Connectgroep Bethany(Amersfoort Schothorst), Connectgroep Amersfoort Centrum, Connectgroep Nieuwland/Nijkerk,  Connectgroep Deventer, Connectgroep vrouwen (Deventer) en de mannengroep(gemeente de Ark).